Pannenkoek recept

Pannenkoek maken met chocolade en banaan

Recept voor 8 personen

Ingrediënten:

  • 150 gram bloem
  • 2 eieren
  • 450 ml melk
  • 40 gram boter
  • Olie of boter
  • Vanille suiker
  • 1 theelepel zout
  • Chocolade saus
  • 8 banen

Extra nodig:

  • Koekepan
  • Kom
  • Mixer of garde

Bereidingswijze:

Doe de150 gram bloem in een kom. Breek de 2 eieren en doe deze in de kom met de bloem.       Voeg het melk met een theelepel zout en de vanille suiker bij de bloem en de eieren. Mix deze door elkaar tot dat er geen klonten meer in zitten.

Smelt de 40 gram boter in de pan en meng dit door het beslag.

Doe de olie of de boter in de pan en bak de 8 pannenkoeken. Na dat de pannenkoeken licht bruin gebakken zijn leg je de pannenkoeken op een bord en laat de pannenkoeken afkoelen.

Na dat de pannenkoeken zijn afgekoeld leg je op de pannenkoek 2 eetlepels chocoladesaus en strijk dit uit over de pannenkoek.

Leg op elke pannenkoek een gepelde banaan en rol de pannenkoek op.

Eetsmakelijk..